Online Kerstfeest 25 december

U bent van harte uitgenodigd om het feest van de geboorte van Jezus te vieren!

Omdat het niet zoals van ouds kan hebben we geprobeerd een soort gelijk programma te maken waar we dan thuis lekker van kunnen genieten. We ontmoeten zelfs een heel bijzondere gast, die speciaal voor ons uit de tijd gekomen is en we zien en horen ook dokter Lucas met de blijde boodschap.

Het kopje koffie mag u zelf verzorgen, zing of luister een mooi lied en beleef de echte kerstvreugde in uw/jullie hart op deze dag.

Hebben jullie nog een kerstgroet/foto/filmpje/gedicht/ werkje van school/ afbeelding van een mooie kaart met tekst die we ook op deze dag kunnen delen dan graag opsturen vóór 18 december naar Rebekka Dijksterhuis.

Hartelijke groet Rebekka en Annet.

Alleen de mensen die deze dienst mogelijk maken zullen dus in de kerk aanwezig zijn.

De dienst is vanaf 9:30 te volgen via onze livestream.

Plaats een reactie