Kerkdienst 27-02 in kerkgebouw Ontmoetingskerk

Afgelopen zaterdag is het dak weer waterdicht gemaakt, om op een later tijdstip de definitieve dakbedekking aan te brengen. Helaas is de kerkzaal nog niet gereed om kerkdiensten te kunnen beleggen.

A.s. zondag 27 februari gaan we een kerkdienst houden in de Ontmoetingskerk aan de Kruisweg om 14:00 uur. In deze dienst zal Ds. T. Waalewijn voorgaan. Als gasten zijn er 2 vertrouwenspersonen aanwezig, welke zichzelf gaan voorstellen en vertellen wat deze functie inhoudt.

Deze dienst wordt van harte bij u/ jij en de kinderen aanbevolen. Gezien de liturgie zal het ook een kindvriendelijke dienst zijn. Het thema van deze kerkdienst is “De Kerk hoort een veilige plek te zijn, totdat Jezus komt”. In deze tijd waar het gonst van onveilige situaties, een heel actueel thema. Het is dan ook bijzonder fijn dat wij met zijn allen deze dienst in een grote ruimte mee kunnen maken.

Hartelijke groet,

De kerkenraad

Plaats een reactie