Update maatregelingen m.b.t. kerkdiensten

Verruiming maatregelen corona. Grote stappen naar een open samenleving vanaf 25 februari 2022. Verruiming betekent niet dat corona voorbij is. Daarom is het goed om zorgvuldig om te blijven gaan met elkaars gezondheid en de basismaatregelen in acht te blijven houden.. Met vriendelijke groet, Kerkenraad Marum

Spelletjesavond 24 maart 2023

Vrijdagavond 24 maart is er weer een gezellige spelletjesavond. Vanaf 19.30 uur is het kerkgebouw geopend voor iedereen! Neem je favoriete spel mee en daag je tegenstander uit. De Activiteiten Commissie zorgt voor drinken, wat lekkers mag je zelf meenemen. Opgave is niet nodig. Tot vrijdag!

Advent – Project Levenslicht

Hieronder wordt in de adventperiode dagelijks een bericht geplaatst. Het is een combinatie van een bijbelleesrooster en meditatie. Het is ook mogelijk om de stukjes dagelijks via email te ontvangen. Opgeven kan via dit formulier: https://levenslicht.email-provider.eu/memberforms/subscribe/standalone/form/?a=huco4u2k2q&l=m3rgmvyadl Gelieve de mail-optie te gebruiken. De berichten kunnen hier niet meer worden weergegeven.